Of het nu gaat om de aanleg van een nieuwe tuin of de renovatie van een bestaande tuin, vakmanschap en kwaliteit staan bij ons bovenaan.

Uw wensen staan voorop!

Uitgangspunt is altijd een tuinontwerp. U kunt een tuinontwerp door ons laten maken of door een andere ontwerper. Uw wensen staan voorop. Welke stijl vindt u mooi? Welke sfeer wilt u dat uw tuin uitademt? Wilt  u een tuin die nagenoeg onderhoudsvrij is of juist niet? Moet het een kindvriendelijke tuin worden? Wilt u een groot terras of meerderen kleinere zithoekjes? U bepaalt het allemaal zelf. Maar er zijn meer belangrijke factoren waar we allemaal rekening mee houden: de ligging van de tuin, de vorm en de grote tuin, de structuur van de grond, uw budget. U kunt er van op aan dat wij een tuin creŽren waar u jarenlang plezier aan beleeft.

De aanleg of renovatie van uw tuin geschiedt met de grootste zorg. We zorgen allereerst voor een goede ondergrond. Soms betekent dit dat de hele tuin overhoop moet of dat er nieuwe grond opgebracht moet worden. Meestal is een goede bemesting voldoende. Het is in elk geval belangrijk om zorg te besteden aan de kwaliteit van de grond:

Het is het fundament van uw tuin.

Alle planten en materialen die we in uw tuin verwerken zijn van uitstekende kwaliteit. U krijgt van ons dan ook kwaliteitsgarantie, dat wil zeggen dat materialen en of planten die niet aan de beloofde kwaliteit voldoen kosteloos door ons worden vervangen. De garantie op de beplanting is drie maanden na het aanplanten van deze.

Tijdens de werkzaamheden houden we graag contact met u, zodat u op de hoogte blijft van onze vorderingen, kleine aanpassingen en wijzigingen kunnen zo direct meegenomen worden. Als de aanleg of renovatie klaar is, bekijken we samen met u het resultaat en zetten we daar waar nodig is de puntjes op de I.

Dan is het tijd om echt te gaan genieten van uw vernieuwde tuin.


Aanleg en renovatie
Bezoekersteller
Copyright 2008 T. Vlaanderen. All rights reserved.
Webdesign by Web-Up to Date
Contact          Disclaimer