Uw Ontspanning onze Creatie
De bestrating van uw tuin, voortuin of carport is sfeer bepalend voor de rest van uw tuin. Daarom werken wij nauw samen met een bedrijf uit Woudenberg Sandro BV deze heeft een zeer breed assortiment stenen, tegels, split, en vele andere tuin materialen voor u klaar liggen zodat u in alle rust een keuze kunt maken. Natuurlijk staan wij u met raad en advies bij, zodat u precies die bestrating kiest die bij uw wensen en uw tuin past.

Het bestraten van een tuin, voortuin of carport is een gespecialiseerd karwei. Bij Hoveniersbedrijf T. Vlaanderen, zijn er mensen aanwezig die daar de nodige kennis van in huis hebben. Zo weet u zeker dat u jarenlang verzekerd bent van een goede en een degelijke bestrating.

Terrassen

Het terras is het meest belangrijke stukje tuin. U brengt daar immers de meeste tijd door, het is dus een tuinelement om extra eisen aan te stellen. Het is belangrijk om goed na te denken over de plaats waar u het terras wilt aanleggen? ochtendzon of avondzon?

In de zon liggen is lekker, maar belangrijk is ook dat u de zon kunt weren. Dit kan met een parasol maar ook met beschutting van de tuin, zoals met een begroeide pergola of muur.

Hoveniersbedrijf T. Vlaanden luistert goed naar uw wensen en kan mooie terrassen voor u aanleggen .

Daarnaast kunnen we u adviseren over de oppervlakte van het terras. Wilt u gezellig met zn tween een glaasje drinken in de avond zon? Of wilt u juist een familiefeest kunnen geven ?

Vertel ons uw wensen en wij zetten ze om naar de realiteit !

Bestrating en terrassen
Bezoekersteller
Copyright 2008 T. Vlaanderen. All rights reserved.
Webdesign by Web-Up to Date
Contact          Disclaimer