Het complete onderhoud

Bij een compleet onderhoud stelt uw samen met ons bedrijf een persoonlijk onderhoudsschema vast voor een heel jaar. Volgens vaste afspraken komen onze hoveniers langs om alle afgesproken werkzaamheden uit te voeren. Bij compleet onderhoud worden alle zorgen uit handen genomen.

Het periodieke onderhoud

Het periodieke onderhoud is meer een begeleidend onderhoud. U neemt de klussen onder handen die u graag zelf wilt doen. Denk daarbij aan het maaien van het gazon of het knippen van hagen. Alle anderen voorkomende werkzaamheden neemt T. Vlaanderen van u over. In de praktijk betekent dit dat onze hoveniers ongeveer eens in de 6 weken langskomen. Tijdens het rondje door de tuin worden ook deze keer weer de spreekwoordelijke puntjes op de i gezet.

De ene keer is er meer werk dan de andere keer. Indien gewenst wordt vooraf een jaarschema opgesteld.

Het jaarlijkse onderhoud

Het jaarlijkse onderhoud is een optie voor de tuinbezitters die zelf veel plezier beleven aan tuinieren maar twee of drie keer per jaar behoefte hebben aan professionele hulp. Zo vraagt het winterklaar maken van de tuin zijn specifieke kennis waarneer het gaat om snoeien en krijgt bij de voorjaarsbeurt het gazon extra aandacht. In de zomermaanden moeten de hagen en sommige weelderig gegroeide heesters en vroeg bloeiende vaste planten gesnoeid worden.

Uw tuin is onze zorg en daarom ontvangt u automatisch bericht wanneer er een team van hoveniersbedrijf T. Vlaanderen bij u langskomt.


Onderhoud
Bezoekersteller
Copyright 2008 T. Vlaanderen. All rights reserved.
Webdesign by Web-Up to Date
Contact          Disclaimer