Een tuin moet mooi zijn maar ook praktisch, voorop staat dat u plezier beleeft aan uw tuin. Uw wensen zijn daarom de basis van het ontwerp, wij voegen daar onze vakkennis en creativiteit aan toe.

Voor ons is elke tuin een uitdaging.

Voordat we een begin maken met een ontwerp wat in vele gevallen gratis is komen we eerst langs voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek. We maken een inventarisatie van uw wensen, uw budget, de ligging van de tuin en de daarbij behorende mogelijkheden.

Dan wordt een eerste ontwerp/schets gemaakt en volgt een tweede gesprek. Tijdens dit gesprek worden details besproken en eventueel wijzigingen in het ontwerp aangebracht.

Materialen en kleurstellingen worden bepaald en u krijgt een globaal overzicht van de beplanting die we in u tuin willen gebruiken.

Op dit moment beslist u of u met ons verder gaat.

We maken voor u het definitieve ontwerp. Dit ontwerp wordt geheel met de hand getekend en ingekleurd, er komt dus geen computer aan te pas. Dat betekent dat elk ontwerp uniek is en geheel is afgestemd is op uw wensen en situatie.

Tijdens het derde gesprek wordt het definitieve ontwerp met u besproken en zijn alle kosten in de kleurrijke en goeduitziende offerte berekend. Ook het tijdpad wordt besproken. Mochten de kosten hoger zijn dan in de besproken offerte dan zijn de extra kosten voor rekening van Hoveniersbedrijf    T. Vlaanderen.

De aanleg/renovatie van uw tuin kan beginnen.
Het ontwerp
Bezoekersteller
Copyright 2008 T. Vlaanderen. All rights reserved.
Webdesign by Web-Up to Date
Contact          Disclaimer